Juho Laatu

Eurooopan turvallisuus

Ketä varten on maa nimeltä Suomi perustettu ja puolustettu?

On kyse priorisoinnista, ketä varten on maa nimeltä Suomi perustettu ja puolustettu?

Suomi on suomalaisia varten ja heidän turvallisuuden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

 

 

Veteraanit aikoinaan puolusti Suomea ja suomalaisia, ettei maahamme päästy tunkeutumaan ja Suomen kansalla olisi hyvä olla.

Perussuomalaiset haluaa suojella suomalaisia ja Suomea.

 

 

 

 

Eurooppa ja sen monet kansat.

Väitteet siitä että suomalaiset olisivat yksi yhtenäinen kansakunta eivät pidä paikkaansa.  Suomalaisia on moneen junaan ja monenlaiset asiat erottavat meitä suomalaisia toisistamme. Erilaiset rajat eivät jaa meitä osiin tasaisesti, ei niin että rajoittamalla yksi alue saataisiin rajojen sisällä aikaan joku yksi yhteinen kansakunta. Rajat kulkevat ristiin rastiin, joka suuntaan, niin että jos joku asia yhdistää kahta suomalaista, niin joku toinen asia erottaa heidät eri heimokuntiin.

Maahanmuuttopolitiikka vaatisi järkevän kokonaisuudistuksen


Ensimmäiset yksityiskohdat Rinteen hallituksen hallitusohjelmasta on julkaistu. Iltalehden tietojen mukaan kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille laitetaan jalkaan paikannuspanta. Tätä perustellaan sillä, että viranomaisten on tiedettävä, missä kielteisen oleskeluluvan saaneet henkilöt ovat, koska he voivat olla turvallisuusriski.

 

Oodi Euroopalle

Eurooppalaisuus on enemmän kuin Euroopan unioni. EU on 28 eurooppalaisen jäsenvaltion muodostama taloudellinen ja poliittinen liitto. Kun puhutaan EU:sta monelle tulee mieleen Brysselin harmaat rakennukset, komission virkamiehet tai EU-neuvoston päätöslauselmat. Ne ovat olennaisia rattaita EU-koneistossa, mutta eurooppalaisuus on paljon enemmän.

Kriisivalmius - modernin yhteiskunnan Akilleen kantapää

Suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa. Tähän tulokseen tuli hiljan julkistettu tutkimus. Isoina plussina mainittiin meidän luottamuksemme toisiin ihmisiin ja se, että Suomessa ihmiset kokevat voivansa vaikuttaa asioihin. Suomessa on turvallista liikkua ja asua. Meillä on toimiva oikeuslaitos ja vähän korruptiota.

Nyt äkkiä turvallisuustalkoisiin ja maalaisjärki käyttöön

Turvallisuus ja turvattomuus ovat aiheina olleet paljon esillä viime aikoina. Syyt ovat kamalat, mutta on tärkeää, että aiheista keskustellaan. Toivottavasti nykytilanteeseen saadaan pikaista parannusta. Ainakin liikkeelle on lähdetty vauhdikkaasti ja hyvä näin. Minua tosin harmittaa tapa, jolla uudistuksia nykyisin liian usein tehdään. Ensin saatetaan olla aivan eri linjoilla ja tuomita jopa hiemankin erilaiset näkemykset, mutta kun jotakin vakavaa tarpeeksi monta kertaa tapahtuu, havahdutaan ja aletaan reagoida.

Jihadisteilla ei ole mitään asiaa meidän Suomeemme

Poliisi on ilmoittanut valvovansa yleisötapahtumia ilmoittaen syyksi sen, että ”emme enää elä lintukodossa”. Pidän sitä käsittämättömänä asiana, että tänä päivänä jihadisteista pitää meteliä lähinnä äärilaidan edustajat, vaikka ongelma koskettaa kaikkia kansalaisia yhtä lailla. Puhumme nyt meidän turvallisuudestamme. On myös käsittämätön asia, että vapaaehtoisesti Suomesta Isisin riveihin taistelemaan lähtevät voivat ylipäätään palata Suomeen.

Eurooppalaisen paratiisimme varjot.

Huolimatta kaikesta siitä pahasta jota media kirjoitta ja jota se käyttää pitääkseen elinkeinoansa elinkelpoisena, Eurooppa on  viime vuodet ollut paratiisi meille eurooppalaisille ja myös niille miljoonille jotka Euroopan lähilalueilta ja muualta maailmasta muuttavat tai haluavat muuttaa, haluten päästä osallisiksi tästä meidän omasta eurooppalaisesta  paratiisistamme.  

Eurooppalainen paratiisi syntyy siitä että meillä Euroopassa on demokratia, ihmisoikeudet ja hyvinvointi, asiat joita puuttuu muualta maailmasta.

Presidentti Trumpin ensimmäinen puhe

Lähtökohta :

https://youtu.be/7xX_KaStFT8

 

My agenda will be based on a simple core principle: putting America First.
 

Tämä kertoo kaiken oleellisen tulevasta. Kaikissa ajatellaan vain Usan etuja ja kauppaa ja yhteistyötä tehdään JOS se ajaa Usan etua. Tämä ei vielä tarkoita sitä että Suomen Nato optio olisi poissuljettu mutta nyt on aika alkaa miettimään sitä kuuluisaa Plan B:tä. Jos sitä on edes olemassa.

 

Et voi tulla rajan taa

Supo on saamassa oikeuden seurata kansallista turvallisuutta vakavasti vaarantavia uhkia. Eräs iso muutos on myös se, että Supo saisi oikeuden täysimittaiseen ihmisten ja tietotekniseen tiedusteluun myös ulkomailla. Hyvä uudistus. Tavallisella rehellisellä suomalaisella on tuskin mitään tätä uudistusta vastaan. Etenkin kun Supoon kohdistuva valvonta tehostuisi ja suomalaiset saisivat oikeuden omiin Supo-tietoihinsa nykyistä varhemmin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä